Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da durum allıkıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın merdivenine iye edinmek oylumlu bir avantajdır. Lacerem bu üstünlükı yapmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak bittabi bir yangın merdivenine iye yapmak kucakin binanızın yeni olması evet da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve orantılı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; bayağıda bulunan Garaj alegori iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en asıl kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü çabucak bapnın kolayca açılması muhtevain kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, ekseriyetle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz etkili mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında tercih edilen bir malzemedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın mutabık standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını sınırlamak midein kimlik ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Projeye en normal Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru suhuletle açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Asayiş: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an yıldızlı olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın Merdiveni Kapısı Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Report this wiki page