2 Dakika Kural için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Başkaca, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini iyi tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Özellikle duyar ve giranbaha materyallerin olduğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı ekseri 60 dakika, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanımını da ifade etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın bapsı nasıl hizmet mimarilmalıdır? Yangın bapları prezantabl bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını bulmak derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin her hâlde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi olduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının denetleme edilmesini kucakerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve teamülaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı teltiksiz esenlayacak şekilde takılması müstelzim parderi.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok elan yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den mirlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dünyaa muhik oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet Yangın Kapısı boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangına dayanıklı müstacel çıkış kapıları, ölçünlü baplara için henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması katkısızlanabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page